Grup hidraulic Hycon HPP 09, motor Honda – 9 CP

PRET FARA TVA: €

Solicita oferta

Descriere

HPP 09 este cel mai vandut grup hidraulic marca Hycon. Este proiectat special pentru inchirieri, constructii, autoritati municipale, companii de utilitati, care folosesc in mare parte echipamente cu debit de 20 l/min., cum ar fi ciocane demolatoare, masini de taiat rosturi, masini de gaurit cu carota, pompe submersibile.

Este extrem de compact, cu dimensiuni reduse si greutate mica. Prin urmare, poate fi transportat in orice masina / autoturism si poate fi utilizat oriunde.

Investitia in acest grup hidraulic + picamar hidraulic este mai mica de jumatate din investitia pentru un compresor mobil de 4m³ + picamar dar perfomanta este aceeasi.
In plus acest grup hidraulic are aceeasi putere ca un compresor de 25CP. Pe cand un compresor consuma pana la 9 litri de motorina pe ora, grupul hidraulic HPP09 consuma doar 1.5 litri pe ore – rezulta o economie de combustibil de pana la 60litri pentru o zi de lucru de 8 ore.

Grupul hidraulic HPP 09 este echipat standard cu sistemul HYCON POR “Power on Request” (“Putere la cerere”) = reglare automata a puterii. Este dotat cu senzor de lipsa ulei in motor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grup hidraulic Hycon HPP 09, motor Honda – 9 CP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solicita oferta