februarie 26, 2018

Generatoare electrice KJ POWER. De ce sa aleg un generator KJ POWER?

Generatoare electrice KJ POWER. De ce sa aleg un generator KJ POWER?

Inca din 1996, KJ Power produce generatoare electrice cu puteri intre 9 si 2500KVA, in fabrica sa de 10.000 mp dotata cu linii de asamblare de ultima generatie si personal calificat.

Generatoarele KJ Power se pot imparti in doua mari categorii:
Gama Profesionala – generatoare echipate cu motoare ale unor branduri renumite: Volvo, Perkins, MAN, Doosan si alternatoare de la cei mai mari producatori din domeniu: Sincro sau Stamford. Aceasta gama de generatoare este recomandata atat pentru functionare continua, dar si ca sursa de rezerva pentru pornire automata in cazul intreruperii curentului de la reteaua nationala.
Gama Economica – generatoare echipate cu alternatoare si motoare produse in China, racite pe apa, in 1500rpm, care si-au dovedit fiabilitatea: SDEC, Diamod Diesel, Alpha-R. Aceasta gama de generatoare este recomandata pentru utilizarea ca sursa de rezerva.
Toate generatoarele KJ Power sunt echipate cu: AVR – regulator electronic de tensiune; incarcator baterie; incalzitor termostatat care mentine motorul cald si asigura pornirea usoara la temperaturi coborate si cu panou de comanda usor de citit si utilizat. Carcasele vopsite electrostatic si anticoroziv asigura izolarea fonica si protectia la intemperii – gradul de protectie fiind IP65. Toate generatoarele KJ Power sunt testate si verificate inainte de livrare.
KJ Power are implementate urmatoarele standarde pentru sisteme de de calitate, protectie a mediului si sanatate ocupationala: ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007. Toate generatoarele KJ Power sunt insotite de certificat de conformitate CE.
Referinte:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solicita oferta